Heeft u een onderneming gekoppeld aan een pand, dan zijn daar automatisch beveiligingsrisico’s aan verbonden. Wacht niet af tot er een situatie ontstaat die acuut actie vereist, maar kies tijdig voor preventieve objectbeveiliging. Heeft een veilige werkomgeving ook uw hoogste prioriteit, kom dan in contact met AkSec. Wij maken uw bedrijf
Heeft u een onderneming gekoppeld aan een pand, dan zijn daar automatisch beveiligingsrisico’s aan verbonden. Wacht niet af tot er een situatie ontstaat die acuut actie vereist, maar kies tijdig voor preventieve objectbeveiliging. Heeft een veilige werkomgeving ook uw hoogste prioriteit, kom dan in contact met AkSec. Wij maken uw bedrijf aanzienlijk veiliger door onze diensten op maat aan te bieden, tegen een aantrekkelijke prijs.
Waarom kiezen voor een objectbeveiliger?
Objectbeveiliging is erop gericht om uw pand, medewerkers en klanten of gasten tijdens en na werktijd de juiste bescherming te bieden. Met een groeiende onrust in de wereld, zien we dat er ook steeds vaker allerlei calamiteiten ontstaan die de aandacht vragen. Denk aan inbraak of brandstichting.
Ook overlast door personen in de vorm van overmatig alcohol en/of drugsgebruik zijn steeds vaker aan de orde van de dag, evenals mensen die vanuit stress te heftig reageren op bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan bedreigend taalgebruik of gewelddadig gedrag.
Wat doet een object beveiliger precies?
Een objectbeveiliger kunt u inschakelen voor uiteenlopende taken. Denk aan portier- en receptiediensten, waarbij bezoekers worden gecontroleerd en geregistreerd. Zo worden personen met kwade bedoelingen al bij de deur tot stoppen gebracht. De aanwezigheid van zo’n professional in het gebouw geeft automatisch al een veiliger gevoel. Ook behoren openings- en sluitingsrondes tot objectbeveiliging, evenals het deskundig reageren op het afgaan van een alarmsysteem.
Om erachter te komen waar in uw bedrijf of organisatie de risico’s liggen en hoe die het beste aangepakt kunnen worden, is het slim om vandaag nog contact met ons op te nemen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom verstandig bij gebrek aan goede objectbeveiliging niet te wachten totdat er een calamiteit ontstaat die uiteindelijk een flinke kostenpost met zich mee kan brengen.
Neem voor advies vrijblijvend contact op
Om contact met ons zo laagdrempelig mogelijk te maken, is het mogelijk vrijblijvend en gratis contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van advies wat in uw situatie het beste is om te doen. We verzekeren u vast dat we een totaalpakket te bieden hebben, aangeboden door een vast team aan professionals die beschikken over een jarenlange ervaring.
Benader ons door te bellen met het genoemde telefoonnummer, of door het sturen van een e-mail. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week
Beveiliging in de zorg: mensenwerk bij uitstek
In zorginstellingen is er vaak sprake van spanningen bij en tussen bezoekers en medewerkers. Steeds vaker krijgen deze instellingen te maken met verbale en fysieke agressie en emotionele reacties. Ook medicijn- en drugsgebruik kunnen leiden tot afwijkend gedrag. Zorgbeveiligers hebben dan oo
Beveiliging in de zorg: mensenwerk bij uitstek
In zorginstellingen is er vaak sprake van spanningen bij en tussen bezoekers en medewerkers. Steeds vaker krijgen deze instellingen te maken met verbale en fysieke agressie en emotionele reacties. Ook medicijn- en drugsgebruik kunnen leiden tot afwijkend gedrag. Zorgbeveiligers hebben dan ook als taak om het gevoel van veiligheid te bevorderen en moeten beschikken over een groot inlevingsvermogen. Daarnaast moeten ze veiligheidsrisico’s tijdig herkennen en minimaliseren. Ze zijn altijd goede gastvrouwen/gastheren maar met een scherp oog voor onregelmatigheden.
Onze beveiligers zijn klantgericht, vriendelijk maar ook zeer professioneel.
Zoals gezegd is beveiliging in de zorg maatwerk. De dynamiek van uw instelling is uniek en bepaalt welke beveiligingsdiensten nodig zijn. Dit vertaalt zich naar welke mensen op welke plaats ondersteuning moeten bieden. In overleg met u maakt AkSec een analyse van de gewenste beveiligingstaken. Denk daarbij aan:
controle op in- en uitgaande personen en goederen
receptie- en telefoontaken
cameratoezicht
lopen van controlerondes, zonodig met controle op (verslavende) substanties
interventie bij agressie en first response diensten
Een terreinbeveiliger is verantwoordelijk voor het bewaken en beveiligen van een specifiek terrein om de veiligheid van mensen, eigendommen en activiteiten te waarborgen. De taken en verantwoordelijkheden van een terreinbeveiliger kunnen variëren afhankelijk van de aard van het terrein en de specifieke beveiligingsbehoeften, maar over he
Een terreinbeveiliger is verantwoordelijk voor het bewaken en beveiligen van een specifiek terrein om de veiligheid van mensen, eigendommen en activiteiten te waarborgen. De taken en verantwoordelijkheden van een terreinbeveiliger kunnen variëren afhankelijk van de aard van het terrein en de specifieke beveiligingsbehoeften, maar over het algemeen omvatten ze het volgende:
Surveillance: Een terreinbeveiliger houdt voortdurend toezicht op het terrein door middel van visuele inspectie, het controleren van beveiligingscamera’s en het monitoren van alarmsystemen. Dit helpt bij het identificeren van mogelijke bedreigingen en verdachte activiteiten.
Toegangscontrole: De terreinbeveiliger reguleert wie het terrein mag betreden. Dit kan inhouden dat ze identificatie controleren, toegangspassen of sleutelkaarten scannen en controleren of bezoekers en werknemers geautoriseerd zijn om binnen te komen.
Patrouilles: Terreinbeveiligers voeren regelmatig patrouilles uit op het terrein om te zorgen voor een actieve aanwezigheid en om potentiële risicogebieden te inspecteren. Dit kan te voet, per voertuig of zelfs met behulp van technologische hulpmiddelen zoals drones gebeuren.
Reactie op noodsituaties: In geval van inbraak, brand, medische noodgevallen of andere noodsituaties, is de terreinbeveiliger verantwoordelijk voor het snel reageren, het waarschuwen van hulpdiensten indien nodig en het nemen van passende maatregelen om de situatie onder controle te krijgen.
Rapportage: Terreinbeveiligers moeten gedetailleerde rapporten opstellen van hun activiteiten, waaronder incidenten, observaties, patrouilleroutes en andere relevante informatie. Deze rapporten kunnen later worden gebruikt voor analyse en verbetering van de beveiliging.
Beveiligingstechnologie: Terreinbeveiligers kunnen beveiligingssystemen zoals CCTV-camera’s, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen bedienen en monitoren om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren.
Klantenservice: Afhankelijk van de locatie kunnen terreinbeveiligers ook dienen als het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, werknemers en bewoners. Ze moeten professioneel en hoffelijk optreden terwijl ze informatie verstrekken en hulp bieden wanneer dat nodig is.
Samenwerking met hulpdiensten: In geval van ernstige noodsituaties moeten terreinbeveiligers kunnen samenwerken met politie, brandweer en andere hulpdiensten om de situatie aan te pakken.
Het werk van een terreinbeveiliger vereist alertheid, goede communicatievaardigheden, het vermogen om snel en adequaat te reageren op veranderende omstandigheden en een goed begrip van beveiligingsprocedures en -protocollen.
Copyright © 2023 Aksec - Alle rechten voorbehouden
GOEDGEKEURD DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE ND 7253
We gebruiken cookies om websiteverkeer te analyseren en de ervaring op je website te optimaliseren. Als je het gebruik van cookies accepteert, worden je gegevens gecombineerd met de gegevens van alle andere gebruikers.